Odměňování: muži vs. ženy - Kazdová, Alena
Česko medzi krajinami, kde sú rozdiely v odmeňovaní mužov a žien najväčšie. Medzinárodné porovnanie výšky gender pay gap v európskych štátoch. Feminizované a maskulinizované profesie v ČR. Rozdiely v odmeňovaní mužov a žien podľa sektorov ekonomiky. Príčiny nerovnosti v odmeňovaní. Čo môžu urobiť zamestnávatelia pre rovnosť v odmeňovaní. Celkové čisté mesačné príjmy žien a mužov v ČR v roku 2012.