Ženy a leadership - Ulčin, Peter
Diskriminácia žien v exekutíve. Zamestnávatelia a HR oddelenie. Tzv. sklenený strop a sklenený útes. Hlavné príčiny diskriminácie žien. Odmietanie diskriminácie. Nastavenie spoločnosti a tradície. Mužský klub. Ako predchádzať diskriminácii žien v exekutíve. Metódy na organizačnej úrovni.