Města v pohybu a pracovní trh - Kejhová, Hana
Súčasný trh práce vyžaduje flexibilitu a otvorenosť ku zmenám. Je potrebné sťahovať sa za prácou. Za polárnym kruhom sa sťahujú nielen pracovníci ale aj celé mesto. Presťahuje sa postupne podľa toho, ako budú ubývať zásoby železnej rudy pod mestom. Mesto Kiruna, ktoré "chodí". Aktívne riešenie migrácie vo Viedni. Začleňovanie imigrantov v Amsterdame. Projekt mikrojednotiek na bývanie v New Yorku.