Časové rozlíšovanie nákladov a výnosov v účtovníctve podnikateľov - Hornická, Renáta, 1977-
Podstata a význam časového rozlíšenia nákladov a výnosov. Prezentácia účtovného zobrazenia časového rozlíšenia nákladov a výnosov v podnikateľskej účtovnej jednotke s poukázaním na osobitosti účtovania a vykazovania časového rozlíšenia nákladov a výnosov v jednotlivých veľkostných skupinách podnikateľských účtovných jednotiek.