Changes in the meaning of control managerial functions in the context of global economic crisis - Galovská, Marcela
Kontrola je veľmi dôležitou manažérskou funkciu, pri ktorej sa dôkladne postupuje, aby sa zistilo splnenie plánovaných cieľov podniku. Zmeny vo význame manažérskej funkcie kontroly vplyvom globálnej hospodárskej krízy. Externá kontrola a byrokracia pri kontrole, alebo jej neefektívne riadenie.