Aktuality pri účtovaní v sústave jednoduchého účtovníctva - Jarinkovičová, Valéria
Špecifiká jednoduchého účtovníctva, vybrané okruhy, problémy a aktuality pri účtovaní v tejto sústave. Ilustračné príklady.