Economic aspects of agriculture in disadvantaged conditions in the SR - Grznár, Miroslav
Výsledky podnikania v horších výrobných podmienkach slovenského poľnohospodárstva z aspektov produkčných a ekonomických v porovnaní s podnikmi pôsobiacimi v tzv. produkčných (lepších) výrobných podmienkach. V horších výrobných podmienkach (LFA – Less Favoured Areas) sa v SR nachádza až 57 % poľnohospodárskej pôdy na ktorej hospodária podniky – právnické osoby ako aj samostatne hospodáriaci farmári.