Kresliče grafov - možnosti zobrazenia a ich použitie (online aplety) - Simonka, Zsolt, 1974-
Využitie informačných a komunikačných technológií vo vyučovaní matematiky. Problematika kreslenia grafov funkcií jednej reálnej premennej so zameraním na online aplety použiteľné vo vyučovacom procese.