Utilization of the concept of intellectual capital in new product development in manufacturing companies in Slovakia - Gubová, Klaudia, 1986-
Efektívne zapojenie zamestnancov do rozvoja podnikania, ktorého snahou je produktívne využívať a zdieľať ich znalosti a schopnosti, s cieľom zabezpečiť čo najefektívnejšie pôsobenie trhu intelektuálneho kapitálu. Zapojenie sa zamestnancov do tvorby návrhov a konkurenčná výhoda pre spoločnosti.