Global historical development of transaction activites - Hudák, Martin
Historický vývoj a fázy vývoja transakčných aktivít. Stratégia neorganického rastu podniku prostredníctvom rozhodnutí o podnikových transakciách – transformáciách. Možnosti, ktoré predstavujú fúzie a akvizície - M&A (Mergers & Acquisitions), alebo prijatie iných opatrení v podobe rozdelenia či predaja spoločnosti.