Transfer pricing in intellectual property - Kardoš, Peter
Problematika transferu duševného vlastníctva v podmienkach SR. Transferové oceňovanie – stanovenie primeranej ceny, najmä v súvislosti so zdaňovaním a neprenášaním ziskov do daňových rajov. Kvalifikácia daňových kontrolórov v tejto oblasti a nároky na transferovú dokumentáciu.