Analysis of Request for Proposals in Construction Industry - Tkáč, Michal, ml., 1984-
Priebeh procesu výberu, alebo zamietnutia návrhov stavbárskej spoločnosti. Porovnanie vlastností zamietnutých návrhov. Analýza návrhov Paretovou metódou na určenie dôvodov zamietnutia, pomocou identifikácie najvyšších nákladov.