Dediči najväčších biznis impérií - Haluza, Ivan
Najvplyvnejší slovenskí podnikatelia, ktorí svoje podnikateľské impériá začali budovať pred štvrťstoročím. Dôchodkový vek a posúvanie detí na čelá podnikov. Optimistickí milionári. 25 najvplyvnejších slovenských podnikateľov a oblasti ich podnikania.