Včera lákadlo, dnes samozrejmosť - Nejedlý, Tomáš
Znižovanie nezamestnanosti, nedostatok kvalifikovanej pracovnej sily na trhu práce a s tým súvisiaca ponuka pestrejších benefitov pre zamestnancov. Desať najžiadanejších benefitov. Kvantita aj kvalita poskytovaných benefitov. Závislosť od regiónov a odvetvia ekonomiky. Benefity ako motivácia zamestnancov a nástroj odlíšenia sa od konkurencie.