Alternative forms of corporate philanthropy - Kissová, Jana, 1979-
Podniková filantropia a spoločenská angažovanosť firiem je stále viac uznávaná ako progresívny spôsob prepojenia komerčnej sféry na spoločnosť. Dôležitá súčasť stratégie zodpovedného podnikania hovorí o tom, že firma by sa mala zapájať do verejnoprospešných aktivít nad rámec svojho podnikania a svojich zákonných či etických povinností.