Tajná izraelská startupová jednotka - Behar, Richard
Tajná Jednotka 8200 izraelských obranných síl nie je len kyberneticko-bezpečnostná a špionážna čata. Je pravdepodobne tou najlepšou školou podnikania na svete, plodí stovky revolučných technologických start-upov. Pohľad dovnútra Jednotky 8200 a vznik start-upov, ktoré boli založené členmi Jednotky.