Investor´s reaction on macroeconomics news - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Reakcia účastníkov finančného trhu na aktuálne makroekonomické údaje. Teória behaviorálnych financií je založená na skúmaní správania sa investorov vzhľadom k ich investičným rozhodnutiam. Indikátory pre obchodné reakcie účastníkov finančného trhu na základe hodnoty.