Boj proti medzinárodným daňovým únikom - Feranecová, Adela, 1986-
Pojem daňový únik. Legálne daňové úniky. Príčiny vzniku daňových únikov. Formy daňových únikov. Kriminalita pomocou daňových únikov. Boj proti daňovým únikom v SR.