Atraktivita Slovenska pre priame zahraničné investície - Gontkovičová, Barbora, 1986-
Zhodnotenie atraktivity Slovenska pre prílev priamych zahraničných investícií na základe rôznych prístupov v podobe medzinárodných indexov.