Ťažia aj pre nás - Kampf, Vladimír
Medzinárodný rozvojový projekt Stop mad mining - Podpora udržateľnej ťažby nerastných surovín je zameraný na osvetu ľudí v Európskej únii. Má ukázať drsné podmienky ťažby v niektorých lokalitách planéty, urobiť ju znesiteľnou pre ľudí aj životné prostredie. O tom, ako funguje, hovorí koordinátorka projektu pre Slovensko Danica Víznerová.