Pusťme do biznisu deti - Rosputinská, Veronika
Šanca slovenských detí preniknúť do prostredia podnikania. Projekt iKid (Innovative kid - inovatívne dieťa), ktorého cieľom je osloviť najmladšiu generáciu potenciálnych podnikateľov a podporiť v školstve rozvoj tvorivosti a podnikateľských zručností. Úspešný projekt na 10 slovenských školách. Víťazné nápady. Stredoškolský projekt - Najlepší nápad. Z klasickej súťaže koncept inkubátora pre eko biznisové nápady.