Border Reconfigurations and the Frontiers of Capital - Begg, Robert
Regionalizácia a globalizácia obchodu s odevom. Liberizácia obchodu a účasť Číny na trhu. Cezhraničná spolupráca a ekonomická a politická integrácia. Slovensko - ukrajinská cezhraničná spolupráca v produkcii odevov.