Estimating stochastic volatility and jumps using high-frequency data and bayesian methods - Fičura, Milan
Neparametrické odhady volatility a skokov. Parametrické bayesiánske odhady volatility a skokov. Prekvapivá nekorelácia odhadov pravdepodobnosti skoku v časových radoch výmenných kurzov EUR/USD.