Credit spreads and the links between the financial and real sectors in a small open economy: The case of the Czech Republic - Babecká - Kucharčuková, Oxana
Charakteristika a výhody použitia bayesiánskej prahovej vektorovej autoregresie. Analýza odozvy na šoky vo finančnom a reálnom sektore. Vyššia volatilita finančného sektora.