Boreout je drahý špás (boreout - nudný príbuzný bornoutu) - Kazičková, Martina
Syndróm boreout - strata záujmu o pracovné povinnosti, nuda na pracovisku. Stratégie utajovania pracovného nevyťaženia na pracovisku. Kto je vinný. Signály, ktoré môžu nasvedčovať tomu, že zamestnanec trpí boreoutom. Mobbing, boreout a vnútorná výpoveď. Čo môže pomôcť.