Vitajte v novej dimenzii manažovania ľudských zdrojov: Personálny kiosk - Babčanová, Lucia
Zdokonaľovanie vnútropodnikovej komunikácie. 24-hodinový personálny asistent - personálny kiosk. Ako funguje a na čo slúži personálny kiosk. Rôzne moduly personálneho kiosku: protokol dochádzky, modul schvaľovania neprítomnosti zamestnanca, modul pre cestovné príkazy, vzdelávanie, distribúciu výplatných pások. Výhody, ktoré personálny asistent firmám ponúka.