10 rád: Prijmite schopného zamestnanca na prvý raz a nepomýľte sa! - Brutenič, Ivana
Desať rád pre personalistov a manažérov, aby sa vyhli výberu nesprávneho zamestnanca. Niektoré z nich: povedzte, čo od nového kolegu očakávate, overte si informácie zo životopisu, verte intuícii, zistite motiváciu, pozor na odporúčania, dajte domácu úlohu.