Klastre a klastrové iniciatívy ako nástroj zvyšovania konkurencieschopnosti podnikateľských subjektov - Richnák, Patrik, 1988-
Vymedzenie klastra a klastrovej iniciatívy. Účasť v klastroch na Slovensku. Cieľ klastra, nevýhody členstva v klastri podľa MSP. Výsledky výskumu realizovaného formou dotazníkového prieskumu v roku 2015.