Analysis of salary progress and remuneration in Slovakia - Kufelová, Iveta, 1970-
Platy slovenských občanov a platy v krajinách západnej Európy. Zákony týkajúce sa podnikania v oblasti účtovníctva a daní sa neustále menia a mnohé opatrenia prinášajú podnikateľom dodatočné náklady.