Setting up and supporting of startup ecosystem and spin-off companies in Slovakia - Majdúchová, Helena, 1963-
Transparentnosť a efektívnosť podpory startupov a rozvoja startupového systému v Slovenskej republike. Nástroje na podporu MSP a nutnosť vytvorenia uceleného a koordinovaného systému podpory, ktorý bude v úzkej interakcii s potrebami podnikateľov.