Neuromarketing ethic standards - Majtán, Štefan
Etické aspekty neuromarketingových postupov a praktiky kľúčových oblastí, ktorými sú ochrana respondentov, reprezentácia neuromarketingu verejnosti a poskytovanie preukázateľných dát záujemcom o výsledky neuromarketingového výskumu. Prehľad troch verejných oblastí, kde môže byť neuromarketing prínosným artiklom.