Potential of family business - Mikoláš, Zdeněk
Potenciál a odlišnosť rodinného podnikania od ostatných podnikateľských foriem. Vydaním monografie "Rodinný podnik, teória a príklady z praxe " dosiahla v roku 2015 Vysoká škola podnikania a práva v Ostrave a Vysoká škola ekonómie a manažmentu verejnej správy v Bratislave druhú fázu medzinárodného výskumu "Analýza vývoja a postavenie malých a stredných podnikov v SR a ČR".