New standards for the recognition of revenue and its impact on business - Moravčíková, Elena, 1967-
Nový štandard IFRS 15 – Výnosy zo zmlúv so zákazníkmi nadobudne účinnosť od prvého januára 2017. Vykazovanie výnosov sa zmení v rôznych oblastiach záujmu podnikateľských subjektov, v ktorých účtovné jednotky vykonávajú svoju hlavnú podnikateľskú činnosť. Dopady zmien postupov účtovania a vykazovania a základný princíp nového štandardu.