Comparative analysis of corporate responsibility reporting of the largest companies in Slovakia and Czech Republic - Pakšiová, Renáta, 1974-
Riešenie otázok týkajúcich sa zberu, spracovania a podávania informácií o spoločenskej zodpovednosti firiem. Analýza a porovnávanie stavu záležitostí týkajúcich sa spoločenskej zodpovednosti najväčších spoločností v SR a ČR. Výsledky výskumu ukazujú analogický stav záležitostí týkajúcich sa spoločenskej zodpovednosti v oboch skúmaných krajinách.