Classification of accounting entities in the context of legislative changes - Stanley, Renáta, 1981-
Prehľad o zmenách v účtovnej legislatíve týkajúcej sa triedenia účtovných jednotiek. Zmeny a doplnenia, ktoré sa prijali do zákona č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov.