Economic results of agricultural enterprises in the Slovak Republic - Šúbertová, Elena
Produktivita živej práce podnikania fyzických a právnických osôb v odvetví poľnohospodárstva. Diferenciácia hospodárskych výsledkov podnikov podľa regiónov a výšky podpory podnikania v poľnohospodárstve SR.