<The> Consequences of business activities implementation in the grey economy zone - Šagátová, Slavka, 1975-
Faktory, ktoré sú všeobecne vnímané ako priame či nepriame vplyvy na účasti jednotlivých subjektov v šedej ekonomike. Vnímanie šedej ekonomiky v prostredí SR a dôsledky vstupu podniku do šedej zóny v rámci jeho interného i externého prostredia.