Implementácia integrovaného manažérskeho systému v podnikovej praxi - Hajduová, Zuzana, 1974-
Manažérstvo kvality - plánovanie kvality, riadenie kvality a zlepšovanie kvality. Náklady na kvalitu, náklady na environment, náklady na BOZP. Zavádzanie integrovaného manažérskeho systému vo vybranom podniku. Nedostatok ľudských zdrojov a nedostatok vládnej podpory.