Self-employed farmer as the element of small business - Tóth, Miroslav, 1961-
Postavenie a štruktúra súkromne hospodáriacich roľníkov podľa krajov v Slovenskej republike v rokoch 2010 a 2014 v porovnaní s ostatnými formami podnikania fyzických osôb v segmente malých a stredných podnikov.