Modeling corporate financial structure - Tóthová, Alena, 1968-
Vplyv zmien a prostredia na finančné riadenie podnikov. Základné atribúty modelovania finančnej štruktúry podniku a náklady vlastného a cudzieho kapitálu podniku. Súvislosť medzi kvalitou prostredia a financovaním podnikov.