Environmentálne označovanie produktov ako výsledok zlepšovania environmentálnych vplyvov - Bosák, Martin, 1967-
Vývoj environmentálneho označovania. Zavedenie ekolabelingových systémov v niektorých krajinách. Systémy a schémy environmentálneho označovania. Cieľ environmentálneho označovania produktov. Systém environmentálneho označovania a hodnotenia v SR.