Analýza vplyvu technologických podmienok výroby na vlastnosti obalového plechu akosti TH 620, CA - Duľová Spišáková, Emília, 1983-
Príspevok je zameraný na analýzu vplyvu technologických parametrov výroby (teplota zvinovacia, teplota dovalcovacia, úber 1. stolice v % a úber 2. stolice v %) na mechanické vlastností materiálu TH 620, CA určené jednoosovou skúškou ťahom. Obalové plechy - medza klzu, pevnosť v ťahu, ťažnosť, teplota zvinovania, teplota dovalcovania.