Diverzifikácia v zdravotníctve - áno, či nie? - Grüllingová, Mária
Autori sa v príspevku pokúšajú zhodnotiť možnosti diverzifikácie v zdravotníckom zariadení a načrtávajú možné výhody tohto strategického rozhodnutia. Tiež sa zamýšľajú nad tým, ktoré druhy diverzifikácií sú vhodnejšie pre poskytovanie zdravotnej starostlivosti v zdravotníckom zariadení tak, aby nedošlo k zmene alebo až strate pôvodného zamerania zdravotníckeho zariadenia.