Incentives in tax management of a company - Vavrová, Katarína, 1960-
Znalosť daňového zákona je základnou požiadavkou kladenou na daňový manažment. Stimuly v daňovom manažmente podniku sú spracované najmä zo zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, zákona č. 185/2009 Z. z. o stimuloch pre výskum a vývoj v znení neskorších predpisov a zákona č. 561/2007 Z. z. o investičnej pomoci v znení neskorších predpisov a ďalších zákonov a nariadení.