<The> Barriers of the entrepreneurial spirit and the entrepreneurship of graduates in Slovakia - Velichová, Ľudmila
Empirický prieskum potrieb, motívov a postojov študentov Národohospodárskej fakulty v Bratislave vo vzťahu k podnikaniu. Postoje respondentov k podnikaniu, preferencia zamestnania pred podnikaním a zistenie bariér, ktoré bránia v rozhodnutí začať podnikať.