Uplatňovanie procesného prístupu vo vybranej organizácii - Ivaničková, Mariana, 1977-
Uplatňovaniu procesného prístupu v realitnej agentúre. Cieľom príspevku je vybrať najvhodnejšie procesy a navrhnúť procesnú mapu, ktorá by bola pre predmetnú realitnú agentúru najprijateľnejšia. Procesný model podľa STN EN ISO 9001.