Transferové oceňovanie - Manová, Eva, 1957-
Pojem - transferové oceňovanie, jeho cieľ. Priblíženie metód pre určenie transferových cien kontrolovaných transakcií uskutočňovaných prepojenými (závislými) osobami. Dokumentácia o používanej metóde transferového oceňovania.