Aktuálne problémy daňových rajov a offshore centier - Simonidesová, Jana, 1968-
Daňové raje a offshore centrá - ich podstata a význam. Daňové raje z hľadiska fyzických a právnických osôb. Výhody a nevýhody daňových rajov. Aktivity OECD v boji proti škodlivej daňovej súťaži. Výsledky aktivit OECD proti daňovým rajom.