Základné techniky a ukazovatele revenue manažmentu - Freňáková, Magdaléna, 1981-
Revenue manažment patrí k moderným technikám riadenia príjmov, ktoré sa využívajú v leteckých a železničných spoločnostiach, v hotelovom a reštauračnom priemysle. Problematika revenue manažmentu, jeho základné techniky a ukazovatele a jeho možná aplikáciu v slovenských hoteloch. Využívaním revenue manažmentu môžu hotely dospieť k vyššej výkonnosti a k získaniu konkurenčnej výhody na domácom trhu.