CV, jeho druhy a využitie - Záležáková, Eliška
Možnosti ako sa môže jedinec, napríklad uchádzač o zamestnanie prezentovať je jeho životopis, alebo curriculum vitae. Druhy a formy životopisu a rozdiely medzi nimi. Univerzálny formát životopisu, ktorý vytvorila Európska únia.